Ape50

De Ape50 is een multifunctioneel en veelzijdig voertuig dat perfect is voor ondernemers die op zoek zijn naar mobiliteit en flexibiliteit. Met zijn opvallende retro Italiaanse stijl en compacte afmetingen is hij een klasse apart en onderscheidt hij zich van andere bedrijfswagens op de weg. Dankzij zijn wendbaarheid en laadvermogen van 200 kg kan de Ape50 gemakkelijk door smalle stadsstraten navigeren en toch een groot volume van 1,5 kubieke meter bieden. Hierdoor is hij ideaal voor commerciële doeleinden, zoals het vervoeren van goederen of het leveren van diensten.

Maar de Ape50 biedt meer dan alleen functionaliteit. Het voertuig kan ook worden ingezet voor reclame of promoties, waardoor het ook een marketingtool wordt voor ondernemers. Daarnaast is het mogelijk om de Ape op maat te laten ombouwen tot een unieke foodtruck, waardoor je jouw klanten op locatie kunt voorzien van heerlijke gerechten en drankjes. Zo biedt de Ape niet alleen mobiliteit, maar ook mogelijkheden voor het vergroten van jouw naamsbekendheid en het genereren van meer omzet.

Wat de Ape50 nog aantrekkelijker maakt, is de officiële Piaggio-garantie van 2 jaar. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid en kun je zorgeloos gebruik maken van het voertuig voor jouw onderneming. De Ape50 is een slimme keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een praktische, mobiele en opvallende oplossing voor hun bedrijf.

Bel ons vandaag nog op 0172-728045 voor meer informatie

De Ape50, geclassificeerd als een bromfiets, is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en is leverbaar met verschillende laadbakken – kort openlaadbak, lang openlaadbak,  bestelwagen – waardoor hij de flexibiliteit heeft om aan uiteenlopende (zakelijke) behoeften te voldoen.

FolderBrochure Ape50

Prijslijst APE NL 2023

© Copyright 2023 - Citytransporter | Built by Site@ble