Ape

De Piaggio Ape uit Italië is een echte aandachtstrekker. Met zijn Italiaanse flair en nog steeds trouw aan het oorspronkelijke ontwerp, maken de compacte afmetingen, wendbaarheid en grote laadcapaciteit deze lichte bedrijfsvoertuigen perfect voor situaties waarin zowel grootte als stijl van belang zijn.

De Ape biedt ook lage bedrijfskosten, veelzijdige functionaliteit en het vermogen om gemakkelijk te manoeuvreren in drukke steden, smalle straten en krappe parkeerplaatsen. Met zijn unieke design en functionaliteit is de Piaggio Ape een bekend gezicht op de wegen van Italië (natuurlijk ook in Nederland). Het is dus ook een populaire keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle bedrijfswagen. Of het nu gaat om het vervoeren van goederen of personen. De Ape staat bekend om zijn krachtige motor en grote laadcapaciteit, waardoor het een veelzijdig voertuig is voor verschillende doeleinden. Met zijn opvallende ontwerp en betrouwbare prestaties blijft de Piaggio Ape 3 een legendarische keuze voor ondernemers over de hele wereld.

Wij bieden verschillende soorten Piaggio Ape’s aan, zodat wij voor elke klant de juiste hebben.  Wij bouwen de Ape 50 voor bijvoorbeeld bedrijfswagen. De Ape calessino is perfect voor het vervoer in de toerisme sector. We hebben de Ape Classic die ideaal is voor snelle bezorging. Natuurlijk mogen we de Ape Conversions niet vergeten voor de ondernemers onder ons. Dit allemaal omdat wij het belangrijk vinden dat elke klant de juiste Piaggio Ape verdient en daarvan ook zoveel mogelijk plezier van kan en moet hebben.

 Alle Piaggio Ape-voertuigen worden geleverd met een officiële garantie van 2 jaar. Wat zorgt voor extra gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze bedrijfswagens. Zo kun je met een gerust hart de weg op en jouw bedrijf runnen met de Piaggio Ape aan jouw zijde.

© Copyright 2023 - Citytransporter | Built by Site@ble