Ape Conversions

De Boscarrelli Fly is een unieke driewieler die gebaseerd is op de Ape50, Ape Classic400 of Ape Calessino200, maar met een extra opbouw die bestaat uit twee vleugeldeuren, een werkblad en een achterklep die ook als extra werkblad kan dienen. Dit veelzijdige voertuig is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een mobiele oplossing voor bijvoorbeeld een compacte koffie-, wijn- of BBQ-bar op wielen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de Boscarrelli Fly is een absolute must-have op diverse evenementen. De combinatie van toegankelijkheid, persoonlijke service en opvallende uitstraling maken deze driewielers tot een onmisbaar item op een breed scala aan evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, beurzen en festivals. De Ape Conversions is daarom gemaakt als een echt eyecatcher!

Met de Boscarrelli Fly ben je verzekerd van succes en onderscheid je jezelf van de rest op evenementen. De twee vleugeldeuren zorgen voor een gemakkelijke toegang tot het werkblad waar je jouw klanten kunt voorzien van heerlijke koffie, wijn of BBQ-gerechten. Bovendien biedt de achterklep die dienst kan doen als extra werkblad nog meer flexibiliteit en mogelijkheden voor ondernemers. Zo kun je de Boscarrelli Fly aanpassen aan jouw specifieke behoeften en wensen.

Naast de praktische voordelen, is de Boscarrelli Fly ook een opvallende verschijning op de weg. De retro-stijl van de Ape50, Ape Classic400 of Ape Calessino200 in combinatie met de moderne opbouw zorgen voor een unieke uitstraling die gegarandeerd de aandacht zal trekken van voorbijgangers en potentiële klanten. Dit maakt de Boscarrelli Fly niet alleen functioneel, maar ook een marketingtool voor jouw bedrijf.

Kortom, de Boscarrelli Fly biedt een combinatie van functionaliteit, flexibiliteit, stijl en marketingtool voor jouw bedrijf.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Boscarrelli of neem contact op via telefoonnummer 0172-46 24 99

© Copyright 2023 - Citytransporter | Built by Site@ble