Ape Classic

Twee modellen, oneindige mogelijkheden. Denk je aan een reizend bedrijf of een snelle en efficiënte bezorgservice in de stad?
Dankzij de flexibiliteit en veelzijdigheid van de Ape Classic kun je eenvoudig en snel beide ideeën omzetten in een succesvolle activiteit.
De Ape Classic is beschikbaar in de versies Pianale en Furgone, waarmee hij een uiterst praktische, functionele en voordelige oplossing is voor de stedelijke mobiliteit. Een multifunctioneel voertuig dat met zijn vorm de perfecte combinatie van typische Italiaanse stijl en originaliteit weerspiegelt: winnende vereisten voor diegenen die een aantrekkelijke showcase voor hun activiteit willen creëren.

Dankzij de moderne dieselmotor die voldoet aan de Euro 4 emissienormen maar tegelijkertijd uitstekende prestaties garandeert, stopt met de Ape Classic het werk nooit: met zijn compacte formaat kan hij uit de voeten in de drukste stedelijke centra waar de behoefte aan snel en efficiënt transport altijd groter wordt. De lijnen van de carrosserie herinneren aan de retro-schoonheid van de eerste Ape Classic-modellen en geven het het voertuig een
onnavolgbare elegante stijl.

Brochure Ape Classic

© Copyright 2023 - Citytransporter | Built by Site@ble