Piaggio Porter Tipper

De Porter Tipper is een veelzijdige en praktische keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan een wendbaar voertuig met een uitstekend laadvermogen. Dankzij het volledig vlakke dek is het gemakkelijk om zware ladingen te vervoeren en dankzij het praktische kantelsysteem met een hoek van 45° kan het voertuig snel en veilig worden gelost.

Het lossen wordt verder vergemakkelijkt door de dubbele handmatige of automatische opening van de laadklep. Hierdoor kunnen goederen snel en efficiënt worden gelost, wat tijd en energie bespaart voor bedrijven. Bovendien zijn de aluminium laadkleppen en de laadklep die volledig aan drie zijden neerklapbaar zijn, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot het dek en goederen te laden en lossen.

De Porter Tipper is verkrijgbaar met een benzinemotor of een benzine/LPG bi-fuel motor en als optionele Maxxi en Extra uitvoeringen. De Maxxi wordt geleverd met drie vermogenskeuzes: benzine, benzine/LPG bi-fuel en benzine/methaan bi-fuel, waardoor bedrijven kunnen kiezen voor de optie die het beste past bij hun behoeften. Bovendien kan het voertuig worden aangepast en uitgerust met verschillende uitrustingen en accessoires om te voldoen aan specifieke vereisten en taken. Dit maakt de Porter Tipper een veelzijdig en aanpasbaar voertuig voor bedrijven van alle soorten en maten.

In combinatie met de uitzonderlijke wendbaarheid en het praktische kantelsysteem, is de Porter Tipper een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan een efficiënt en veelzijdig voertuig voor het vervoeren van goederen.

Ideaal voor onderhoudswerkzaamheden, voor bouwbedrijven en voor het vervoer van zware en volumineuze items, de Porter Tipper wordt geleverd met een officiële Piaggio-garantie van 2 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Bel ons vandaag nog op 0172-462499 of neem contact op via het contactformulier  voor meer informatie.

© Copyright 2023 - Citytransporter | Built by Site@ble