Piaggio Porter Chassis

De Piaggio Porter chassis is een uiterst compact en wendbaar voertuig dat een uitzonderlijk laadvermogen biedt. Dit maakt het een populaire keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan een veelzijdig voertuig dat op verschillende manieren kan worden uitgerust.

Met maar liefst 50 verschillende uitrustingsmogelijkheden biedt de Piaggio Porter chassis de mogelijkheid om het voertuig aan te passen aan specifieke vereisten of ad-hocprojecten. Hierdoor is het zeer flexibel en perfect voor een breed scala aan zakelijke behoeften. Van een mobiel kantoor of werkplaats tot stedelijke leveringen en diensten op het gebied van tuinieren, het Porter-chassis kan aan bijna elke vraag voldoen.

Het veelzijdige karakter van de Piaggio Porter chassis wordt versterkt door de mogelijkheid om het voertuig te voorzien van verschillende uitrustingen en accessoires. Zo kan het worden uitgerust met een afvalinzamelbak, een koelcel of een opslagsysteem voor gereedschap. Hierdoor kan het voertuig worden gebruikt voor verschillende doeleinden en kan het worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf.

Daarnaast is de Piaggio ook zeer wendbaar en compact, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is door smalle straten en drukke verkeersgaten. Dit maakt het voertuig ideaal voor stedelijke gebieden, waar gemakkelijke toegang tot verschillende locaties van groot belang is. Het kan ook gemakkelijk worden geparkeerd in kleine ruimtes, waardoor het een praktische keuze is voor bedrijven die werken in krappe omgevingen. Het kan ook worden gebruikt voor mobiel handelen, marketing en promoties.

De Piaggio Porter Chassis is leverbaar met benzinemotor of benzine/LPG biofile en als optionele Maxxi of Extra uitvoering. De Maxxi wordt geleverd met drie vermogenskeuzes; benzine, benzine/LPG bi-fuel en benzine/methaan bi-fuel.

Bel ons vandaag nog op 0172-728045 of neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.

© Copyright 2023 - Citytransporter | Built by Site@ble