Piaggio Porter Pick up

De Pick-up versie van de Piaggio Porter is compact, praktisch en buitengewoon wendbaar. Maar wat deze versie echt indrukwekkend maakt, is het laadvermogen. Met aluminium zijwanden en een neerklapbare achterklep aan alle drie zijden, is het laden en lossen van goederen een eenvoudig en efficiënt proces.

Het laadvermogen wordt nog verder verbeterd door de lage laaddrempel van slechts 71 cm van de grond voor de versie met korte laadbak. Dit maakt het gemakkelijk om zware of omvangrijke goederen in de auto te laden, zonder dat hiervoor extra hulpmiddelen nodig zijn. Bovendien biedt het vlakke en gelijkmatige dekoppervlak voldoende ruimte om goederen veilig te vervoeren.

De Pick-up versie van de Piaggio Porter is verkrijgbaar in twee verschillende formaten: een lange en een korte laadbak. Hierdoor kan het voertuig worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf. Daarnaast zijn er ook drie vermogensopties beschikbaar, namelijk benzine, benzine/LPG bi-fuel en methaan bi-fuel. Optioneel een Maxxi en Extra versie. Hierdoor kan het voertuig worden aangepast aan de voorkeuren en vereisten van de gebruiker.

Maar het is niet alleen het laadvermogen dat de Pick-up versie zo aantrekkelijk maakt voor bedrijven. Het compacte formaat en de wendbaarheid van het voertuig maken het perfect geschikt voor gebruik in stedelijke gebieden. Het kan gemakkelijk door smalle straten en drukke verkeersgaten manoeuvreren en kan eenvoudig worden geparkeerd in kleine ruimtes. Dit maakt het de ideale keuze voor bedrijven die actief zijn in drukke stedelijke gebieden.

De Piaggio Porter pick-up is een uitstekende keuze voor elk type bedrijf, dankzij zijn compacte formaat, grote laadvermogen en wendbaarheid. Maar dat is niet alles, want het voertuig wordt ook geleverd met een officiële Piaggio-garantie van 2 jaar. Dit geeft bedrijven gemoedsrust en zekerheid, wetende dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun voertuig.

Bovendien kan de Piaggio Porter pick-up op maat worden geconverteerd om te voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van een bedrijf. Zo kan het voertuig worden omgebouwd tot een mobiele werkplaats, waardoor het een handige oplossing is voor bedrijven die onderweg werken. Het kan ook worden gebruikt voor marketing en promoties, waarbij het voertuig wordt aangepast met speciale functies en branding om de naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken.

Het is duidelijk dat de Piaggio Porter pick-up een veelzijdig en betrouwbaar voertuig is dat perfect is voor elk bedrijf. Met zijn aanpasbare opties en officiële garantie, is het een slimme investering die de productiviteit en efficiëntie van een bedrijf kan vergroten.

Bel ons vandaag nog op 0172-462499 of neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.

© Copyright 2023 - Citytransporter | Built by Site@ble